Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

 Kedves hallgatók, fiatal kutatók!

 A 2013 elején indult Ars Boni jogi folyóirat lehetőséget kíván teremteni kutatási eredmények bemutatására, tanulmányaitok publikálása. Honlapunk további célja a tudományos munka és az újságírás ötvözése. Utóbbi keretében olyan aktuális témákban olvashattok írásokat, mint például a Cosma-ügy, a hallgatói szerződések európai uniós jogi vetületei, arról, hogy a Köztársasági Elnök mit tehetett volna a negyedik alkotmánymódosítással, vagy interjúk révén külföldi szakmai gyakorlati lehetőségekről szerezhettek tudomást.

 Szeretnénk támogatni a Bennetek rejlő kutatói energiákat és teret biztosítani a jogi újságírás iránti fogékonyságotoknak, ezért pályázatot hirdetünk két kategóriában:

1. Várunk rövid, maximum 3 oldalas újságcikkeket, melyek egy aktuális téma jogi aspektusait tárják fel. Ez a pályázatunk folyamatos jellegű és minden hónapban díjazzuk a legjobbnak ítélt írást.
2. Tanulmányokat (pl. évfolyamdolgozatokat, szakdolgozatokat, OTDK dolgozatokat) várunk.

 Beküldési határidő: 2013. szeptember 1.

 A pénzjutalom mellett az írások kiválósága szerint több publikációs lehetőséget is felajánlunk, többek közt a nyomtatásban is megjelenő lapszámunkban. A tanulmányok formai követelményeiről a honlapunkon tájékozódhatsz.

Mindkét kategóriában kérjük a műveket üzenethez csatolva facebook oldalunkon beküldeni:
http://www.facebook.com/arsboni