Pályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„A jog eszközei a terrorizmus elleni küzdelemben”

Az Óriás Nándor Szakkollégium 2015. 06. 19-én délután konferenciát szervez „A jog eszközei a terrorizmus elleni küzdelemben” címmel. A konferencián felkért szakértők [dr. Bartkó Róbert adjunktus (Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam-és Jogtudományi Kar, Bűnügyi Tudományok Tanszék); dr. Böröcz Miklós r. alezredes, a TEK Tudományos Tanács elnöke; dr. Hautzinger Zoltán tanszékvezető egyetemi docens (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Bevándorlási és Állampolgársági Tanszék)] mellett négy hallgatói előadás is elhangzik. A hallgatói előadásokat az ÓNSZ pályázat útján választja ki. A pályázatra az említett témakörben írt, 25.000-30.000 karakter terjedelmű pályamunkákat várunk. A pályázaton részt vehet minden magyarországi, vagy magyar nyelven működő, joggal foglalkozó felsőoktatási szakkollégium tagja.

A beérkezett pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a négy legjobbat, e művek szerzői „A jog eszközei a terrorizmus elleni küzdelemben” című konferencián előadóként vehetnek részt. A konferencián előadó hallgatók tanulmányait az ÓNSZ publikálja a Scriptura elnevezésű elektronikus szakfolyóiratában.

A szakmai zsűri tagjai az Óriás Nándor Szakkollégium mentorai és elnöke, valamint a felkért előadók.

A pályamunkák formai követelményeire a Scriptura folyóirat szempontrendszere irányadó (http://onszak.hu/folyoirat/wp-content/uploads/2014/06/szerzoinknek.pdf).

 

A pályázatra jelentkezés határideje: 2015. 05. 18.

A pályázatra jelentkezni emailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehetséges, a készülő pályamunka címének és a szerző nevének megadásával.

 

A dolgozat leadásának határideje: 2015. 06. 01.

Döntés várható időpontja: 2015. 06. 05.

 

Eredményes pályázást kíván az Óriás Nándor Szakkollégium elnöksége!

 

A program a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.