Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Elnökség

 Az ÓNSZ irányításáért az elnökség felel. Az irányítás döntéshozatal útján történik, mely elsősorban a mindenkori elnök és az alelnökök feladata, bár a döntés kialakításában tanácskozási joggal a dékán, a hallgatói önkormányzat elnöke, a titkár, a mentorok és a tagozatvezetők is részt vesznek. A döntéshozatal révén az elnökség ellátja az ÓNSZ operatív feladatait, így megszervezi és irányítja a szakkollégium egész működését, elősegíti a tagok közötti kooperációt, kidolgozza az ÓNSZ költségvetését, határozatot hoz a Közgyűlés időpontjáról és napirendjéről, nyilvántartást vezet a tagsági viszonyokról, elkészíti az SZMSZ-hez tartozó mellékletek tervezetét, illetve előterjeszti a gazdálkodásról és a szakmai tevékenységről szóló beszámolóit a tagozatok irányába.

Az elnökség jelenlegi, döntéshozatali joggal rendelkező tagjai:

Dr. Mohay Ágoston, elnök

Krausz Bernadett, alelnök

Niklai Patrícia Dominika, alelnök

 

 

Tagozataink

Bűnügyi tagozat

Civilisztika

Elméleti-történeti tagozat

Közjogi tagozat

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Szeretettel és tisztelettel üdvözlöm az Óriás Nándor Szakkollégium honlapján!

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Kari Tanácsa – a Hallgatói Önkormányzati Testület kezdeményezésére – 2012 decemberében úgy határozott, hogy az Óriás Nándor Szakkollégium a jövőben a Kar szervezeti egységeként folytatja tevékenységét.

A döntés megalapozását szolgáló egyeztetetések során világossá vált, hogy a Kar és a hallgatói önkormányzat vezetésének feltett – és egyben közös – szándéka, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező pécsi jogászképzés minőségét fenntartandó, mintegy azt kiegészítendő szándékoznak támogatni a Kar részeként működtetendő szakkollégiumot.

Az újjászerveződő szakkollégium célja és rendeltetése, hogy a legkiválóbb hallgatók szakmai fejlődésében segítséget nyújtson, hozzásegítse a tagokat korszerű és magas színvonalú elméleti és gyakorlati tudás megszerzéséhez, és egyidejűleg pozitív közösségi élményekkel gazdagítsa tagjainak életét.

Bízunk benne, hogy honlapunk megfelelően közvetíti azt az igen sokrétű tevékenységet, amit Szakkollégistáink végeznek.

Kérem, hogy amennyiben az Óriás Nándor Szakkollégiummal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, forduljanak hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelettel és üdvözlettel,

dr. Mohay Ágoston, PhD

elnök